manzelnitouche

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pismenka tancuji vic nez hrisny tanec

Tak koukam a pismenka mi skacou bez meho vedomi sem tam, nektere je hrde , tak je vetsi, nektere skromne, se chouli v koutku, male, vysledni text esteticky musi byt priserny.Nemam cas a  z me pozice rebelstvi ktera neni pestovana, proste je....spis ani neni chut to ted nejak hoodne rychle  vyresit.

Nerabuju ve fontech, v typech pisma , ale ja za to nemuzu:-)))

Mam to v naturelu:-)))nerabovani..az na jednu vyjimku.....joooooo, pust me do knihovy boze, orgac za za pajsku rocne:)))

Ja se v blogovani nevyznam, jen co jsem cetla  od arsione a kosteje a navazne na jejich odkazy par lidi, co neznam.

Muj pocit z meho prvniho pokusu vubec dat svetu vsanc  me myslenky oblecene , ne vazeny ctenari, nejsou nahe jak by se mylne zdalo, jsou uz oblecene i ted, ale  neni to sekac, ani versace.........je to divny obchudek:-)

Muj pocit je......ja jsem desny typek, co buli a chtel by svet zmenit, ale nevi jak. Ale pritom presne vi.Aspon za sebe.

No, mam v tom chaos:-))

Mam rada kurziva, ale to je jediny asi styl pisma co znam a libi se mi...krom meho, ktery je nenapodobitelny a pokazde kdyz vlezu do banky , kde mam predvest svuj podpisovy vzor , uz rovnou taham obcanku, pac ja se nikdy nestrefim:-)).Toto rict chlap, no nevim, si myslim, ze pisou mnohem presneji, podpisy a vsechno...

Byt chlap a u prepazky  mi rict, jste se pane do to ho nestrefil, zkuste to znovu----

.

 

 

 

A

 


pocity | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014